دادستان مرکز استان یزد از بندرخشک پیشگامان بازدید کرد

دادستان مرکز استان یزد از بندرخشک پیشگامان بازدید کرد

به گزارش روابط عمومی گروه تعاونی پیشگامان، مهدی حسن‌پور، دادستان مرکز استان یزد، به همراه صادقیان، معاون دادستان عمومی و انقلاب یزد، با حضور در بندرخشک پیشگامان، از بخش‌های مختلف این مجموعه لجستیکی بازدید کردند و در جریان ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های ایجادشده در این مجموعه قرار گرفتند.

در جریان این بازدید، ظهوری مدیرعامل بندرخشک پیشگامان توضیحاتی درباره بخش‌های مختلف بندرخشک از جمله سردخانه‌ها، انبارها، سیلوها، گمرک و سایر زیرساخت‌های این مجموعه ارائه کرد و ظرفیت‌های موجود در حوزه لجستیک و زنجیره تأمین را تشریح کرد.

رضائی‌نژاد، مدیرعامل اتحادیه تخصصی امور زیربنایی پیشگامان، طی نشستی در حاشیه این بازدید به تشریح زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های ایجادشده توسط گروه تعاونی پیشگامان پرداخت.

حسن‌پور دادستان عمومی و انقلاب یزد نیز در این نشست با تأکید بر ضرورت استفاده حداکثری از زیرساخت‌های ایجادشده در بندرخشک پیشگامان، اظهار کرد: باید از این ظرفیت‌ها به بهترین شکل در راستای منافع ملی و استانی استفاده شود.

وی همچنین از فعالیت‌های شرکت تعاونی پیشگامان در راستای جذب سرمایه‌های خرد مردمی و به‌کارگیری منسجم این سرمایه‌ها در حوزه صنعت و زیرساخت تقدیر و تشکر کرد.

دادستان مرکز استان یزد با اشاره به ضرورت توجه به مطالبات مردمی، بر اتخاذ تمهیدات لازم برای پرداخت فوری مطالبات و رفع دغدغه‌های ایجادشده برای مردم و مدیران استان تأکید کرد و گفت: باید برای جلوگیری از بروز مشکلات مشابه در آینده نیز پیش‌بینی‌های لازم صورت گیرد.

حسن‌پور همچنین بر ضرورت استفاده از ظرفیت خط ریلی بین‌المللی برای کشور تأکید کرد و خواستار همراهی و پای کار آمدن سایر مدیران برای استفاده حداکثری از ظرفیت این خط ریلی شد.

مدیرعامل بندر خشک پیشگامان نیز در این نشست با اشاره به نقش بنادر خشک در زمان بروز بحران‌های کشور گفت: بندر خشک پیشگامان می‌تواند در چنین شرایطی نقش بسیار مؤثری ایفا کند.

وی افزود: در همین راستا، فعال‌سازی کریدورهای حمل‌ونقل ریلی از کشورهای مختلف به مقصد یزد در دستور کار قرار گرفته است.

ظهوری ادامه داد: در حال حاضر کریدور ریلی یزد – چین و بالعکس فعال شده و عملیات واردات و صادرات از طریق این کریدور در حال انجام است.

مقالات مرتبط