به گزارش روابط عمومی گروه تعاونی پیشگامان، جعفر قادری در کمیته بخش تعاونی اقتصاد کمیسیون ویژه حمایت از تولید مجلس با بیان این که باید به تعاونیها قدرت مانور دهیم افزود: تاکنون برخی تعاونیها مثل تعاونیهای فراگیر ملی شکل نگرفتهاند یا تعداد آنها خیلی معدود است، باید بررسی کنیم که چه موانعی برای آن وجود دارد تا برطرف کنیم.
قادری گفت: در مکانیزم موجود، هزینه تامین مالی از طریق بورس و بانکها برای هیچ شرکتی چه سهامی خاص، عام و انواع شرکتهای دیگری که وجود دارد از جمله تعاونیها مقرون به صرفه نیست.
محمد نصیری عضو کمیسیون ویژه حمایت از تولید در این نشست با اشاره به سفر جمعی از اعضای کمیسیون ویژه حمایت از تولید به یزد و بازدید از پروژههای گروه تعاونی پیشگامان گفت: نسخه واحدی از تعاونی در کشور وجود ندارد و نسخه تعاونی پیشگامان میتواند در کل کشور برنامه ریزی و پیاده سازی شود.
مدیرعامل گروه تعاونی پیشگامان در این نشست بیان کرد: مشکل زیادی در قانون در حوزه تعاون نداریم، وقتی قانون تعاون تصویب شده عنوان یک شرکت در نظر گرفته نشده بلکه به عنوان یک راهکار برای انجام کارها در نظر گفته شده است.
دکتر رضائینژاد افزود: در تعاونیها ورود و خروج سهامداران آزاد است در حالی که در شرکتهای نوع دیگر اینگونه نیست سرمایه تعاونی نیز شناور است که حتی شرکتهای بورسی این قابلیت را ندارند و این ویژگی خیلی مهمی است.
وی با بیان تاکید رهبر انقلاب بر مردمیسازی اقتصاد افزود: برداشت من از این که رهبر انقلاب فرمودند «مشارکت مردم» یعنی سرمایه مردمی وارد پروژههای اقتصادی شود.
وی یادآور شد: ما در گروه تعاونی پیشگامان، پروژههای مهمی همچون بندرخشک، سردخانه، سیلوی ۵۰ هزار تنی، اینترنت در کل کشور، فیبر نوری در چند استان و از عمان تا چابهار و چندین کارخانه را توانستیم با سرمایه خرد ۶۷ هزار نفر سهامدار غیرعضو اجرا کنیم.
مدیرعامل گروه تعاونی پیشگامان گفت: این میتواند یکی از راهکارهایی در نظرگرفته شود که میتواند پروژههای زیربنایی را به مرحله اجرا برساند و در شرایط فعلی کشور نیز این راهحل میتواند کارگشا باشد.
وی افزود: وقتی ابلاغیه خصوصیسازی انجام شد، یک راهکار نیز به همراه آن آمد و این همان راهکار بود اما کسی از آن استفاده نکرد.